ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Informace apodle pravidel článku uvedených v evropském nařízení č. 2016/679 (GDPR), ke kterému se vztahuje legislativní nařízení. n. 196/2003

My z E-Shopping Srl věříme, že soukromí našich návštěvníků je nesmírně důležité. Tento dokument podrobně popisuje typy osobních údajů shromážděných a zaznamenaných naším webem a způsob jejich použití.

Záznam souborů

Stejně jako mnoho jiných webů, naše používá soubory protokolu. Tyto soubory jednoduše zaznamenávají návštěvníky stránek - obvykle standardní postup pro hostingové společnosti a hostingové analytické služby.

Informace obsažené v souborech protokolu zahrnují adresy internetového protokolu (IP), typ prohlížeče, poskytovatele internetových služeb (ISP), informace, jako je datum a čas, stránky doporučení, výstupní a vstupní stránky nebo počet kliknutí.

Tyto informace se používají k analýze trendů, správě webu, sledování pohybu uživatelů na webu a shromažďování demografických informací. IP adresy a další informace nesouvisí s osobními údaji, které lze identifikovat všechna data jsou shromažďována v naprosto anonymní formě.

Tento web používá cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou automaticky umístěny na PC prohlížeče v prohlížeči. Obsahují základní informace o prohlížení internetu a díky prohlížeči jsou rozpoznány pokaždé, když uživatel navštíví web.

cookie Policy

Tento web používá cookies, včetně třetích stran, ke zlepšení zážitku z prohlížení, umožňuje těm, kteří surfují, využívat jakékoli online služby a sledovat navigaci na webu.

Jak zakázat cookies

Je možné zakázat cookies přímo z použitého prohlížeče přístupem k nastavení (preference nebo možnosti): tato volba může omezit některé navigační funkce webu.

Správa souborů cookie

Soubory cookie použité na tomto webu mohou spadat do níže popsaných kategorií.

  • Činnosti nezbytně nutné pro provoz
    Tyto soubory cookie jsou technické povahy a umožňují správnému fungování webu. Například udržují uživatele připojeného během prohlížení a vyhýbají se tomu, aby web vyžadoval několikrát připojení k přístupu na následující stránky.
  • Předvolby úspory aktivity
    Tyto soubory cookie vám umožní zapamatovat si předvolby vybrané uživatelem při procházení, například vám umožňují nastavit jazyk.
  • Statistiky a měření publika (např. Google Analytics)
    Tyto soubory cookie nám pomáhají pochopit, prostřednictvím dat shromážděných anonymně a v souhrnné podobě, jak uživatelé interagují s webovými stránkami tím, že poskytují informace týkající se navštívených sekcí, času stráveného na webu, případných poruch. To pomáhá zlepšit výkon webových stránek.
  • Soubory cookie sociálních médií (např. Facebook)
    Tyto soubory cookie třetích stran se používají k integraci některých populárních funkcí hlavních sociálních médií a jejich poskytování v rámci webu. Zejména umožňují registraci a autentizaci na webu přes facebook a google connect, sdílení a komentování na stránkách na sociálních sítích, což umožňuje funkčnost „jako“ na Facebooku a „+1“ na G +.

Účel léčby

Údaje lze shromažďovat pro jeden nebo více z následujících účelů:

  • poskytovat přístup do vyhrazených oblastí portálu a portálů / webů s tím souvisejících a k zasílání komunikací, včetně komerčních, zpráv, aktualizací o iniciativách tohoto webu a společností jím kontrolovaných a / nebo připojených a / nebo Sponzor.
  • možný přenos výše uvedených údajů třetím stranám, vždy zaměřený na vytváření e-mailových marketingových kampaní a zasílání komerčních komunikací.
  • plní povinnosti stanovené zákony nebo předpisy;
  • správa kontaktů;

Metody zpracování

S údaji bude nakládáno následujícím způsobem:

  • sběr dat s režimem single-opt, ve speciální databázi;
  • nahrávání a zpracování na papír a / nebo magnetická média;
  • organizace archivů převážně automatizovanou formou, v souladu s Technickými předpisy o minimálních bezpečnostních opatřeních, přílohou B zákoníku o ochraně osobních údajů.

Povinná povaha

Všechny povinné údaje jsou povinné.

Subjekty, kterým mohou být osobní údaje zveřejněny

Shromážděná data mohou být sdělena:

  • společnosti a podniky pro direct mailing nebo podobné činnosti;
  • sdružení a nadace ochotné zakoupit reklamní prostor na seznamech nebo na webu a / nebo spojené s poskytováním konkrétní služby.
  • subjekty, které musí mít přístup k údajům, jak vyžaduje zákon nebo sekundární a / nebo komunitní předpisy.

Diritti dell'interessato

Podle umění. 7 (Právo na přístup k osobním údajům a jiným právům) Kodexu ochrany osobních údajů vás informujeme, že vaše práva týkající se zpracování údajů jsou:

  • prostřednictvím bezplatného přístupu znát existenci zpracování údajů, které se vás mohou týkat;
  • být informován o povaze a účelu léčby
  • získat vlastníkem neprodleně:
    • potvrzení existence nebo neexistence osobních údajů, které se vás týkají, i když ještě nejsou zaregistrovány, a komunikace ve srozumitelné formě stejných údajů a jejich původu, jakož i logika a účely, na nichž je ošetření založeno; žádost může být obnovena, pokud neexistují opodstatněné důvody, v intervalu nejméně devadesáti dnů;
    • zrušení, přeměnu na anonymní podobu nebo zablokování údajů zpracovávaných protiprávně, včetně údajů, jejichž uchovávání není pro účely, pro které byly údaje shromážděny nebo následně zpracováváno, nezbytné;
    • aktualizace, opravy nebo v případě zájmu integrace stávajících údajů;
    • vznášet námitky proti legitimním důvodům ke zpracování osobních údajů, které se vás týkají, a to i přesto, že se to týká účelu sběru;

Informujeme vás, že správce údajů pro všechny právní účely je:

  • E-Shopping Srl
  • DIČ IT09234091008
  • Via Quarto Negroni 25
  • 00072 - Ariccia (RM)
  • Tel / Fax: (+39) 06 93 90 845
  • E-mail:

Uplatňovat práva stanovená v čl. 7 soukromí nebo pro zrušení vašich dat z archivu, jednoduše nás kontaktujte prostřednictvím jednoho z dostupných kanálů. Všechna data jsou chráněna pomocí antivirové ochrany, brány firewall a ochrany heslem.

Informace pro děti

Věříme, že je důležité zajistit zvýšenou ochranu dětí online. Doporučujeme rodičům a zákonným zástupcům, aby se svými dětmi trávili čas online s pozorováním, účastí a / nebo sledováním a vedením jejich online aktivity. Neshromažďujeme osobní údaje od nezletilých. Pokud se rodič nebo zákonný zástupce domnívá, že naše stránka obsahuje osobní údaje dítěte ve své databázi, kontaktujte nás okamžitě (pomocí poskytnutého e-mailu) a my uděláme vše pro to, abychom tyto informace co nejdříve odstranili.

Tyto zásady ochrany osobních údajů se vztahují pouze na naše online aktivity a platí pro návštěvníky našeho webu a týkající se sdílených nebo shromážděných informací. Tato zásada se nevztahuje na žádné informace shromážděné offline nebo prostřednictvím jiných kanálů, než je tento web.

Consenso

Používáním našich webových stránek vyjadřujete souhlas s našimi zásadami ochrany osobních údajů a přijímáte jejich podmínky. Pokud chcete více informací nebo máte dotazy ohledně našich zásad ochrany osobních údajů, neváhejte nás kontaktovat.

 
Otevřete chat
Potřebovat pomoc?
NoiBuoniInside ASSISTANCE
Ahoj, jak ti mohu pomoci?